Orbay Ortaokulu

Belgegeçer : 02122382644
WEB http://orbayortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Piyalepaşa Bulvarı Ağaçköprü Sokak No8 Kastelli Blokları Arkası Beyoğlu/İstanbul
VİZYON : Çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir organizasyon olarak eğitimde bir model oluşturmak ve ilimizde referans gösterilen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MİSYON : Türk halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve eğitimin gelişmesine katkı sağlamak üzere; Eğitim sistemimizin her kademesinde öğrenim gören gençlere akademik bilginin yanı sıra, insani değerleri de kazandırarak onları, sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış olarak hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR : 2010 Bu Benim Eserim Projesi Türkiye İkinciliği,
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : İkili Eğitim
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : Ders Başlama: 08:00 Ders Bitiş: 13:50 (Seçmeli Dersler Dahil)
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : 0 Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Çağlayan-Kasımpaşa Çevre Yolu üzerinde bulunup,okulumuza Taksim,Çağlayan Metrobüs,Eminönü,Şişli,Mecidiyeköy,Yenikapı ve Okmeydanından otobüs ve minibüsle ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Piyale Paşa Bulvarı üzerinde olup Kasımpaşa girişindedir.Kasımpaşa Beyoğlu ilçesine bağlı bir semttir.Nüfusun geneli Karadeniz Bölgesinden vatandaşlara aittir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklım 2 km olup Beyoğlu ilçesi İstanbul´un en merkezi ilçelerindendir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :